Pandora u Еми: да поговорим за бижута и мечти

| от Дани Блажева |


Винаги съм очаквала, че майките и дъщерите или сестрите би следвало да имат сходен вкус. Колкото повече пораствам обаче толкова по-често се убеждавам, че вкусовите предпочитания на хората са уникални като отпечатъците от дланта на ръката ни.

Затова заедно с екипа на PANDORA поканихме няколко техни последователи, които помолихме да споделят своите любими бижута от колекциите им. И да, предположенията ни се оказаха верни- нямаше и две еднакви комбинации от талисмани, гривни или пръстени. Всяка една от дамите беше персонализирала и пречупила бижутата през своя собствен вкус, преживявания и мечти.

На финалната права от снимките се срещнахме с Еми, която пристигна като снайперист- с малко куфарче в ръката си. Вместо оръжие и патрони вътре тя беше наредила любимите си аксесоари от Pandora. На специални метални редове бяха нанизани всички талисмани, които не бяха намерили място на гривните за момента. А казват, че в дамските чанти на жените нямало ред- да бе, да. Тя пристигна заедно със своята приятелка, която също като нея споделя страстта й към красивите и персонализирани бижута от колекциите на Pandora и която застана пред камерата на нашата фотографка.

DSC_9594

Еми сподели, че обожава да пътува. Любимото й място от посетените наскоро дестинации е Рим. Мечтата й обаче да посети Перу и островите Кук. Затова сред талисманите, които си купува най-често присъстват такива свързани с пътешествията и целите, които си поставя. Вярва, че аксесоарите от Pandora сбъдват мечти, затова подарява такива на своите близки.

Свързвате ли бижутата, които показвате тук с ценни за вас моменти от живота ви? С кои?

Да, свързвам ги. Първият път, в който се убедих, че талисманите от PANDORA работят беше когато синът ми бе кандидат студент и искаше да учи в чужбина. Момичетата от магазина ми показаха талисман под формата на абсолвентска шапка. И наистина след два дни детето го приеха в Германия студент.

Има ли талисмани, които винаги носите?

Зависи от настроението ми, но почти винаги сякаш си слагам ангели, към които имам слабост.

DSC_9620

Има ли разлика между бижутата, които носите в свободното си време и тези за работа?

Твърдо не.

Ако бижутата ви можеха да говорят, какво биха казали за вас?

Че съм луда (смее се). Това трябва някой от хората, които ме познават по-скоро да каже. Аз обожавам да комбинирам всичко – от нежни бижута до талисмани в наситено червено като лютата чушка.

Ако на далечно пътешествие трябва да вземете само два от любимите ви аксесоара кои биха били те?

(смее се) Очила и чанта. Но в чантата ще сложа всичко останало, което ми е важно (смее се). Ако трябва да избирам от бижутата на Pandora, може би бих се спряла на този талисман, който е сбъднал това пътуване.

DSC_9587

Коя е любимата ви комбинация аксесоари?

Няма конкретна. Обичам да комбинирам всичко. Следвам максимата “mix and match”. Толкова обожавам да нося гривни, че заради тях спрях да нося часовник. Трудно комбинирам бижутата ми с пръстени, защото съм отвикнала да ги нося и нямам навик да си слагам. Но с гривни винаги може да ме видите. Нося по няколко, в зависимост от настроението.

Кое е бижуто, което никога не бихте сложили?

Грозното (смее се). Бижутата се създават, за да носят настроение, спомени и да ни карат да се чувстваме по-обичани и по-красиви.

Колко време ви е нужно сутрин, за да изберете какви аксесоари да сложите?

Слагам си гривните, които ми харесат и съм готова за под 10 секунди.

За гривните ясно. Не носите и пръстени. А обици?

Нямам навика да сменям обиците. Харесвам си чифт с класически вид, който нося почти непрестанно с години.

Има ли бижу, което много рядко сваляте?

(смее се) Да, обиците.

Най-новата концепция #DO на PANDORA е посветена на силните, неповторими жени. Пораснали момичета, които със своя талант и умения успяват да спечелят признанието на околните. Жени, които не престават да създават, да се борят, да пътешестват, да обичат, да страдат, да се усмихват и да побеждават. За да отпразнуваме красивите нови колекции на PANDORA през идните дни на страниците на Mamamia.bg ви срещнахме с още няколко цветни жени родени да блестят и да вдъхновяват.

DSC_9574

Първото интервю от серията може да прочетете тук
За срещата ни с Косара може да прочетете тук