Онлайн количката на мама

| от Спонсорирано съдържание |


След безумното пазаруване за първия учебен ден, отново се връщаме на стандартните ежедневни покупки, заради които „отлита“ 50% от месечния бюджет. През септември, както винаги, финансите свършват още на 20-то число, подобно на трескавото харчене през декември. Затова минавам на изпитания план – онлайн пазаруването в еМАГ, където се опитвам да намеря възможно най-изгодно неща от първа необходимост.

Влизам в сайта и се оказва, че тази седмица има Революция на цените с продукти от всички категории, които се предлагат. Тъй като съм изхарчила доста за тетрадки, помагала, униформи и дрехи, пропускам любими категории като – мобилни телефони, домакински уреди, лаптопи…, оставям ги на изчакване за следващия месец, ако останат и тогава на подобни цени.

С полузатворени очи подминавам секцията с категория мода, включваща и допълнителна отстъпка от 35% върху вече намалените дрехи и аксесоари, където мога да изхарча минимум 3-4 заплати.

Отивам в детската категория, откъдето всяка седмица поръчвам бебешки пелени, тъй като там мога да ги открия на доста изгодни цени спрямо качество.

Всъщност влизането ми в сайта е инспирирано от продължителната кашлица на малкия ми син, който след посещение на 3-ма лекари се установи, че има онзи любим мой заден сопол, който предизвиква сутрешно отхрачване. Поредният лекар ми препоръча да си закупя инхалатор и да спра да го тъпча с лекарства, а да разчитам на физиологичния разтвор. Така че, ето ме в онлайн платформата, докато избирам подходяща машинка, с която да му премахна тази досадна сутрешна кашлица.

res_7098565cc520bf4bc4a3f234d6e344b6_450x450_o1cf

Инхалатор с компресор OMRON C28 Plus – с намаление 15% за 109.99лв.

Откривам и също толкова необходимата пяна на Bioderma, в която съм се убедила, че не предизвиква странични действия след ежедневното къпане. Много пъти съм попадала на рекламирани продукти (не само по телевизията, а и от майки), които са създавали нежелани реакции по кожата и на двамата ми сина. Затова от няколко години използвам единствено дерматологичната козметика на марката.

res_ad1ca501caefa8a3e21028baf839afd3_450x450_rgat
Гел пяна Bioderma, 1000ml за 20.99

Все пак решавам, че ще поглезя децата, в конкретния случай по-малкия, тъй като големият достатъчно е намазал покрай първия учебен ден. Слагам в количката и един кът за игра с надеждата да имам пет свободни минути, за да си изпия на спокойствие кафето.

 

res_840b8eec4a75cbc4d2189cf0fc7f7dbe_450x450_pa85

Кът за игра с играчки, светлини и звуци – с намаление 56% за 39.99лв.

Оказва се, че не само съм намерила инхалатора, който търсех, взела съм подарък за най-малкия мъж, но и са ми останали малко пари на разположение… Отново се връщам в секция „Мода“ – моето царство, където аз съм кралицата, а онлайн количката – моят придворен. Започвам да пазарувам, припявайки си „И аз съм човек“, а накрая въвеждам кода fashion35 и с допълнителната отстъпка находките стават още по-сладки.