Лято в куфар – практични насоки за съвременни пътешественици

| от |


Има една такава градска поговорка: дали заминаваш за 5 или за 25 дни – багажът, който носиш е почти един и същ! И нищо чудно, защото има неща, които са в графа „първа необходимост“ и без които определено не можем, като четка за зъби, самобръсначка, парфюм, слънцезащитен крем… сещате се, онези малки (или не чак толкова малки) неща, без които ще се чувстваме като Робинзон Крузо!

Ето и кои са най-важните неща, които никога не бива да забравяме извън куфара и без кои животоспасяващи артикули не бива да затваряме несесера с личните си принадлежности!

liatovkufar7

Неговият куфар:
Принтове и шарки – защото монохромът е за мъже без въображение.

Яки чехли за плаж – за да можем да стигнем спокойно до пясъка, без да изглеждаме така, сякаш сме се подали за малко от душ-кабината.

Голяма и мека кърпа за плаж – защото никога не знаеш, кого ще се наложи да приютиш на нея…

Тениска с як текст – защото винаги можеш по-лесно да заговориш момичето, което се подсмихва от прочетения слоган на гърдите ти.

Маратонки в ярък цвят – защото искаш да бъдеш забелязан, винаги! Маратонките от NIKE в жълто и зелено са подходящи за целта.

Книга – за да имаш какво да правиш на плажа, пък да вдигнеш левъл по един малко по-разумен начин.

Хубав куфар от Samsonite- защото саковете са само за спортистите.

liatovkufar5

Неговият несесер:

Самобръсначка – защото няма нищо по-неприятно за жените, след ден на плажа и във солената вода, да се целуват с някого с набола брада, която ще разрани лицата им. За всеки случай вземи няколко, за да можеш да спасиш другар в беда!

А ако отделете и две минути, може да се включите в лятната им игра. Имате шанса да спечелите 4000лв, който да инвестирате в следващата почивката на мечтите си. Условието е повече от елементарно, можете да се запознаете с правилата на играта и да се запишете за участие ТУК!

Дезодорант и парфюм – защото искаш да ухаеш на Джеймс Бонд или поне на супер-герой, не на запотен мачо. Парфюмът е Fleur d’Oranger – истински аромат на лято, който би стоял прекрасно както на женска, така и на мъжка кожа. Ухаещо на слънчеви лъчи съчетание на портокалов цвят, нероли, бергамот, лавандула, петигрен и жасмин. Можете да го откриете в магазин THE CIRCLE в Сердика център, Salon Olfactive I – улица „Г. С. Раковски“ 145 и в Salon Olfactive II – бул. „Патриарх Евтимий“ 45.

Душ-гел и лосион за тяло с нежен аромат – защото няма нищо по-приятно от мириса на свежа кожа в топлите летни дни. Препоръчваме душ гел от колекцията с натурална гръцка маслина OLIVE на Korres- свеж, тонизиращ аромат на върбинка.
Презервативи Durex– защото никога не знаеш кога и къде ще ти излезе късмета, а спомените от морето, които не се лекуват са меко казано болезнени.

Крем против бръчки от L’occitane – защото отдавна не е модерно кожата ти да е като стар пергамент.

Най-важното, което никога не бива да забравяш: чувството си за хумор, доброто настроение и добрите обноски! Да снимаш и постваш непознати по бански в социалните мрежи е израз на изключително лош вкус, което по никакъв начин не те прави забавен/на, а напротив: дава сигнал на околните да внимават кога и къде ще отидат с теб… Шапките, четките за зъби и самобръсначките, дезодорантите – ето тези неща е добре да имаш винаги под ръка, както и да бъдат само и единствено твои – ако не друго, то поне от хигиенни съображения!

Стилист: Анна Динкова
Фотограф: Вихър Ласков