Коледни услуги за твоето първокласно пазаруване в Сердика Център

| от Mamamia |


Твоят кошмар – натовареният трафик в празничния сезон – ще има своя happy end. А шопингът –вълнуващо начало. От 2 декември Сердика Център прави твоето коледно пазаруване не само незабравимо, но и бързо (бел. ред. възможни са различия в представата за думата при мъжете и жените), лесно, удобно, или иначе казано… П-Ъ-Р-В-О-К-Л-А-С-Н-О! (бел. ред. и двата пола разбират понятието еднакво).

За „Добре дошъл“ в Сердика Център…

… бариерата е вдигната, влизаш си директно без билетче, при това знаеш точно къде отиваш – на запазеното паркомясто. Всичко, което трябва да направиш – да пуснеш СМС на кратък номер 1950 и да пристигнеш до 1 час на паркинга на мола. И продължаваш напред. Към Гардероба. Там ще имаш възможността да се „освободиш“ от палтото, шала (и втория шал), шапката, ръкавиците, дамската чанта, малката чанта, резервната чанта, чадъра, дъждобрана, второто яке на детето, елека… Разбра ни мисълта.

img_5383

За пазаруването надълго и нашироко. Много накратко.

Избери подаръците за любимите си хора в над 200 магазина за дамска, мъжка, юношеска и детска мода, бельо, бижута и аксесоари, кожени изделия и обувки, козметика… или заложи на „подарък, винаги по мярка“ – ваучер за пазаруване от бюро Информация, с който близките ти да си направят най-желаната коледна изненада.

Независимо дали си в търсене на своя нов стайлинг за предстоящите празници, или си се отдал на маратон по избиране на подаръци, понякога нещата излизат „извън контрол“, разбирай – десетките чанти и чантички с покупки, които се разпиляват около теб. Точно в този момент всеки петък, събота и неделя ще се появяват нашите асистенти на първокласното пазаруване, които ще те упътват, информират, придружават до изхода и носят покупките ти.

img_5283

Опакова по желание. Доставка – до вкъщи. Пронто!

Избирането на най-невероятните подаръци за любимите ти хора оставяме на теб. А ние добавяме първокласен стил, като ги опаковаме безплатно в специалния ни щанд на Голямата ротонда. А след това със Speedy може да изпратиш покупките си до вкъщи или подарък в рамките на страната напълно безплатно. Посети асистентите на ниво -1 за съдействие. А ако си напазарувал за над 200 лв. и ти е необходим и транспорт до вкъщи, заподявай на бюро Информация /ниво 0/ в Сердика Център и ще ти осигурим такси до желаната от теб дестинация.

img_5768

Just for fun. За теб. За вас. За тях.

С чартър от Лапландия пристигат Ледените крал и кралица, джуджетата, Снежинката, Рудолф, Снежното момиче и бенда на Дядо Коледа. И да не забравиш – можеш да си направиш професионален семеен портрет с любимия човек и децата + bonus Дядо Коледа в шейната на Голямата ротонда /ниво -1/. Но с това забавленията за най-малките посетители в Сердика Център не приключват. Те ще са звездите в Кухнята на Йоли, майсторските уъркшопи на Cakey Bakey, Creative park-а на Canon и още… виж ги в програмата ни:

Повече информация за кампанията и услугите, от които можеш да се възползваш, открий на http://serdikacenter.bg/koledni-uslugi и на Facebook страницата.