Къде се пресичат красотата и грижата за околната среда?

| от MamaMia |


Постигането на идеалът за човешка красота и влиянието върху околната среда са две неразривно свързани неща. По-просто казано, грижата за красотата, която полагаме, не бива да е за сметка на природата около нас. Това е мисията на новата козметична серия продуктиLove Beauty and Planet.

Брандът, който беше представен у нас в сряда на специално събитие, е най-новото попълнение в семейството на Unilever.

Посланието на откриването беше “Малките жестове към мен и към планетата”, а гостите имаха възможност да се потопят във вдъхновяващия свят на Love Beauty and Planet с помощта на водещата Лорина Камбурова.

2 (1)

В нейната компания гостите Ивана Александрова, Сирма Маркова, Мира и Диана от Atidora Blog, Прея и още много се запознаха новата линия веган козметика, създадена с грижа към планетата.

Love Beauty & Planet се стреми да направи хората и планетата малко по-красиви, използвайки „малки жестове на любов“ през абсолютно целия цикъл на създаване на продукта, като се грижи, освен за красотата на хората, и за околната среда.

Посланието за „малки жестове на любов“ /small acts of love/ към мен и към планетата“ бе и ключов елемент на събитието, на което гостите имаха възможност да споделят и своите малки жестове, които променят света всеки ден.

6

Продуктите Love Beauty and Planet са изцяло веган, от натурални съставки, извлечени по естествен начин, с деликатни и пречистени аромати, в 100% рециклирани и рециклируеми опаковки, с биоразградима формула, без парабени, силикони, оцветители и сулфати.

Различните серии използват съставки и екстракти от целия свят – цвят от българската маслодайна роза, масло от мурумуру от Амазония, мимоза от Мароко, масло от ший и сандалово дърво от Австралия, ветивер, чаено дърво и иланг-иланг и други.

Продуктите за коса и тяло са предназначени за всички, които ценят красотата, които са социално отговорни и търсят екологични продукти, които да удовлетворят всекидневните им нужди.