Четири стъпки към качественото детоксикиране на косата

| от MamaMia |


Ежедневно, косата ни е изложена на редица предизвикателства, в резултат на което изглежда суха и безжизнена. Стилизирането, прекомерната употреба на различни продукти и влиянието на околната среда натоварват косата и увреждат състоянието й, независимо от допълнителните грижи, които полагаме.

Серията John Frieda Detox & Repair е посветена именно на предпазването на косата срещу гореизброените фактори. Четири продукта оформят цялата серия, която почиства косата, възстановява и защитава: шампоан, балсам, маска и спрей-балсам. Представяме ги под формата на 4 кратки и лесни за изпълнение стъпки:

33309_JF_D&R_Social_LP1_ShaCon_Lifestyle

Стъпка 1: Детоксикиращият възстановяващ шампоан за суха , стресирана и увредена косапочиства скалпа от замърсяванията и стилизиращите продукти, възвръщайки естествената мекота и блясък на косата.

Стъпка 2: Възстановяващият балсам за суха, стресирана и увредена косаинтензивно хидратира и предпазва косата от увреждане.

Стъпка 3: Интензивно подхранващата маска за суха, увредена косаподхранва косата и я възстановява.

Стъпка 4: Спрей-балсамът за грижа и защитаподсилва и предпазва сухата, увредена коса от накъсване и цъфтящи краища. Подхранващата формула хидратира и дава гладкост на косата и я разплита.

JF_D_R_Group_LP1_30269

Всичките продукти съдържат в състава си зелен чай, богат на витамини,аминокиселини,полифенолииминерали, който възстановява структурата на косъма, изглажда и омекотява. Стимулира растежа на косата, връща естествения блясък чрез възстановяване на липидните му компоненти, увредени от свободните радикали. Маслото от авокадо,богато на мастни киселини, на витамини B и E и антиоксиданти, подобрява здравината и цялостното състояние на косъма.