„Облачно с кюфтета“ стартира по Cartoon Network на 18 септември

| от MamaMia |


Сериалът „Облачно с кюфтета“ ще започне на 18 септември от 19:05 часа по Cartoon Network.

Вкусният комедиен сериал е базиран на филма на Sony Pictures Animation от 2009 г. и неговото продължение от 2013-та. И двата филма бяха световен хит.

Действието в сериала се развива преди храна да завали от небето на Суолоу Фолс. Шоуто проследява живота на младия Флинт Локууд. Той е гимназист с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциал да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР: Мечти – несвързани – с – риба, което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката са сардините.

STEVE

В забавата се включва и Сам Спаркс, най-добрата приятелка на Флинт. Тя е новото момиче в града и е млад метеоролог. Те се сближават, защото и двамата се чувстват аутсайдери. Така започват да преживяват много смешни и вълнуващи приключения заедно, а също и с останалите обичани герои от филма. Те са бащата на Флинт – Тим, асистентът на Флинт – маймуната Стийв, Ърл – най-заетият учител в училище, Мани – управителят на аудио-видео отдела на училището, Брент – местната тийн звезда и капитан на отбора на Талисманите, както и кметът Шелборн, който печели всички избори със своята сардинена платформа.