Някъде над дъгата…. „Дороти и Вълшебникът от Оз“ започва по Boomerang

| от MamaMia |


Този октомври следвайте жълтия тухлен път към нови приключения в компанията на Дороти, осемгодишното момиче от Канзас, което заедно със своето малко кученце Тото и най-добрите си приятели Плашилото, Тенекиения човек и Страхливия лъв току що са сразили Злата вещица на запада. Сега те са готови да се захванат с вълнуващи нови задачи в страната на Оз. Премиерата на „Дороти и магьосникът от Оз“ е на 16 октомври в 20.35 ч. Сериите ще се излъчват в същия час всеки делник.

„Дороти и магьосникът от Оз“ е ободряващ комедиен фентъзи сериал, базиран на емблематичната поредица от Лиман Франк Баум. Следвайки оригиналната история, царица Озма назначава Дороти за принцеса на Изумрудения град и ѝ възлага задачата да изчисти Оз от злото и да възстанови мира на земята. Въоръжена с чифт магически и мистериозни рубинени пантофки, Дороти се захваща със своите кралски задължения с ентусиазъм, смелост и борбеността на едно фермерско момиче.

Да бъдеш принцеса на Оз обаче носи със себе си много отговорности и не е винаги лесно: да направиш грешка в Канзас обикновено не носи след себе си големи последствия, но ако направиш грешка в Оз след теб тръгват поне една или две Зли вещици. Този октомври се веселете с Дороти, малкото ѝ куче Тото, Плашилото, Тенекиения човек и Страхливия лъв, докато те се обединяват, за да побеждават вещици, магьосници, летящи маймуни и цяла менажерия от мистични същества в това остроумно, комедийно шоу за приятелство и приключения.

Продуцираната от Warner Bros. анимация ще се излъчи в рамките на 80 единайсетминутни епизода, в които ще звучи спечелилата Оскар песен „Над дъгата“ от пълнометражноя филм от 1939 г. Премиерата на „Дороти и магьосникът от Оз“ е на 16 октомври в 20.35 ч., а епизодите ще се излъчват всеки делник по същото време с повторения през почивните дни.


Повече информация Виж всички