Никол Кидман на 51: „Когато освободиш желанието да контролираш бъдещето, можеш да бъдеш щастлив“

| от MamaMia |


Едва ли има нужда да обясняваме надълго и нашироко коя е Никол Кидман. Носителка на награди „Оскар“, „БАФТА“, „Сатурн“, „Сребърна мечка“ и трикратна носителка на „Златен глобус“.

Тъй като великолепната Кидман днес празнува 51-ия си рожден ден, сме ви подготвили галерия с най-запомнящите се роли, с които е останала в умовете на феновете си. Преди това, малко информация за една от най-красивите австралийски актриси.

Кидман е родена в Хонолулу на Хавайските острови, дъщеря е на Джанет Ан Мак Нийл Кидман и д-р Антъни Дейвид Кидман. Баща и е биохимик и клиничен психолог Сидни и автор, който е участвал активно в работническото движение. Майка и е инструктор на медицински сестри и редактор на книгите на нейния съпруг. Когато Никол се ражда, баща и е научен сътрудник в Националния Институт за умствено здраве във Вашингтон.

Семейството се завръща в Австралия, когато Кидман е на 4 години. Тя започва да взема уроци по балет, когато е само на три, и се учи в Младежкия театър на Сейнт Мартин, Австралийския театър за младежи, и театъра Филип Стрийт.

Никол става известна с вокалните си изпълнения във филма Мулен Руж. В сътрудничеството си с Юън Макгрегър над песента „Come What May“ от саундтрака на филма тя дебютира на 27-мо място в британските класации за сингли. По-късно си сътрудничи с Роби Уилямс в песента „Somethin’ Stupid“. Песента достига 8-мо място в австралийската ARIAnet класация за сингли, и е номер 1 в продължение на 3 седмици във Великобритания. Това е британския коледен сингъл номер 1 за 2001г.

Както повече от вас знаят, Никол беше омъжена за Том Круз в продължение на 11 години. От 2006г. насам, тя е омъжена за Кийт Ърбан. Има общо четири деца: две осиновени по време на брака си с Круз и две биологични дъщери от втория й брак, като втората е родена от сурогатна майка.

Но най-вълнуващата част от живота на Киман не е личният й живот, нито музикалната й кариера, а страхотните й роли в киното, които са я издигнали не без причина до позицията на една от най-великите живи актриси на своето време.

Вижте тези роли в галерията. И ако се е случило да пропуснете някой от тези филми, попълнете този пропуск още тази вечер.


Повече информация Виж всички