Най-добрите сериали според вашата баба

| от Амелия Понд |


Гледането на телевизия е специален тип удоволствие. Чакането и гледането на нов епизод от любимия ви сериал, е равносилно на емоционалното пиршество, което малките деца изпитват, около Коледа.

Единственият човек на света, който може да разбере трепетното очакване на пореден епизод от някоя сърцераздирателна драма, точно толкова добре, колкото един истински киноман, е неговата баба.

Бабите са най-вярната публика и запазена територия на най-комерсиалния тип телевизия. Те успяват по необикновени начини да откриват сериали и поредици, за които иначе никой никога не би се сетил. Как го правят? Те са като нещотърсачите от романа за Пипи, те са верните кучета на следобедния телевизионен блок, те са достолепните чакащи на развръзката „какво ще се случи с Рич и Брук“.

Всъщност модерните баби отдавна са преодолели трепетното очакване на всеки нов епизод от вечния епос „Дързост и красота“. Модерната баба вече е открила и е набелязала още куп приятни поредици, до чийто свят нито един човек под 40 не се е доближавал. Бабите имат нюх за откриването на телевизионни съкровища.

Ние бягаме далеч от клишето на „Дързост и красота“, макар да има хиляди възрастни и любими роднини, които все още го следят, и ви водим из тъмните дебри на почти непознатата следобедна телевизия и най-добрата й сериална продукция. Според баба ви.

В галерията горе.