Марго Роби като Шарън Тейт в новия филм на Тарантино

| от |


В края на юли месец Леонардо Ди Каприо сподели снимка на себе си и Брад Пит от снимачната площадка на предстоящия филм на Куентин Тарантино – „Имало едно време в Холивуд“. На снимката, Ди Каприо, който играе ролята на актьор на име Рик Далтън и Пит, който е неговият дубльор, двамата стоят пред каменна стена с кръстосани крака, гледайки се един друг.

Във филма Марго Роби играе актрисата Шарън Тейт, която е съседка на Рик Далтън и съпруга на режисьора Роман Полански. Тя е била бременна по време на убийството й. Освен като съпруга на Полански, Шарън Тейт е популярна с участието си в „Долината на куклата“, който филм се превърна в класика.

Преди няколко дни Марго Роби също публикува снимка в социалните мрежи от снимачната площадка. На снимката актрисата е застанала пред масивна, оранжева врата, облечена с черна рокля с бели елементи и бели ботуши. Под нея актрисата написа: „Първи поглед“ #OnceUponaTimeinHollywood.

Марго Роби се присъедини към актьорския състав на „Имало едно време в Холивуд“, чиято премиера засега е планирана за юли 2019 година. „За мен е голяма отговорност всяка една роля, която приемам, независимо дали героят е измислен или реален“, сподели актрисата. „Да я изиграеш правилно, да я накараш да изглежда истински и да разбереш емоционалния й път“.