Десет години по-късно Mamma Mia се завръща

| от |


Десет години след като първият филм „Mamma Mia!“ покори света и се превърна в тотален хит, е време за „Mamma Mia! Отново заедно“. Завръщаме се на любимия си остров Калокаири за още много песни, вдъхновени от АBBA, забавление и няколко неразказани истории от миналото, които определено ще променят нас и героите ни завинаги и ще ни накарат да се влюбим… отново.

Mamma Mia, Here We Go Again!

Седмица преди премиерата на филма излиза саундтракът към него – „Mamma Mia! Here we go Again“. Общият брой на песните в новия саундтрак са 18. Първите два сингъла от него са „When I Kissed The Teacher“ и „Fernando“.

Mamma Mia, Here We Go Again!

Музикален продуцент на проекта еБени АндершонотABBA, а филмът е с някои от най-емблематичните и обичани песни на легендарната група, изпълнени от актьорите. В главните роли този път отново са Мерил Стрийп, Аманда Сейфрид, Пиърс Броснан, Колин Фърт, Стелан Скарсгард, Джули Уолтърс, Доминик Купър и Кристин Барански. Новият филм е със специалното участие на Лили Джеймс и поп иконата Шер.

Мамамиа

Първият филм „Mamma Mia!“ също е базиран на творчеството наABBAи е един от най-успешните мюзикъли на всички времена. Саундтракът към него генерира над 1,5 млн. продадени копия само във Великобритания и 7,7 млн. в световен мащаб. Десетилетие по-късно той е все така популярен и търсен.

Mamma Mia! Here We Go Again

Саундтракът „Mamma Mia! Here we go Again“ излиза у нас от Анимато Мюзик/Universal Music Group.