Десет екранни двойки, които не се понасят в живота

| от MamaMia |


Киното е сложна материя. Неведнъж сме чели и слушали за звезди, открили любовта или приятелството на снимачната площадка. Понякога обаче на екрана виждаш двама души с невероятна химия помежду им, а се оказва, че всъщност тя идва от негативни отношения – те всъщност се мразят.

Част от най-култовите филми и сериали в света са преминали през подобни фази. Има актьори, коитопросто са изригнали в един-два шумни скандала пред целия снимачен екип, други са имали непрестанни пререкания, а трети скоро след запознанството си на „работното място“ са развили чиста, автентична, естествена неприязън един към друг, останала и дългослед това.

Странно или не, говори се, че дори Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс не са се харесвали особено в началото на снимките на „Тетрадката”. Отношенията им са били толкова обтегнати, че в един момент Гослинг е пожелал Макадамс да бъде премахната от екипа.В крайна сметка се оказа, че за напрежението помежду им е имало причина – двамата излизаха в продължение на 2 години – от средата на 2005 година до средата на 2007-а, което може би обяснява сложните им отношения.

В галерията ви предлагаме да видите десет екранни двойки, които не са се понасяли в реалния си живот.