Cartoon Network представя четвърта Реактивка в „Реактивните момичета: Блясък”

| от MamaMia |


Запознайте се с Блясък – отдавна изгубената по-голяма сестра на Белушка, Бълбук и Бръшлян! Блясък се завръща в Таунсвил, за да научи истинската сила на невероятните си способности, които включват летене, телепортиране, телекинеза и супер сила! Блясък ще направи своя дебют на екрана на Cartoon Network на 13 ноември от 19:30 часа по време на филмото събитие от 5 части „Реактивните момичета: Блясък“.

Много преди да създаде Белушка, Бълбук и Бръшлян, професор Утоний създава малко момиче на име Блясък, което има същите отличителни черти: тя била умна, мила и невероятно силна. След мистериозно изчезване, тя не е виждана от никого в продължение на години. Сега, като тийнейджър, Блясък се завръща, за да разбере, че има три невероятни сестри-супергерои! По-силни заедно и най-сетне събрани отново като семейство, четирите Реактивни момичета работят колективно и използват своите сили, за да спасят деня – преди да дойде времето им за лягане.

Реактивните момичета_Блясък_2

„Реактивните момичета: Блясък“ стартира на 13 ноември от 19.30 ч. и ще се излъчва до 17 ноември от 19.30 ч., а в неделя феновете ще могат да се насладят на маратон с Реактивните момичета от 10.00 до 11.50 ч.