„50 нюанса освободени“ – последна доза секс и белезници

| от Хрис Караиванова |


„50 нюанса освободени“, третата част от садо-мазо-сълзливата лента по книгите на Е.Л.Джеймс, ще се появи по кината догодина. Ако вече ви е писнало от тази поредица, която неочаквано за всички нейни критици, наистина стана феномен, хубавата новина е, че тази трета част е и последна.

Ако пък нямате търпение да се разтоварите с поредната доза любов, секс, интриги, скъпи коли и хеликоптери, за вас също има добра новина – филмът отново ще се появи на заветната дата 14 февруари или казано по-напудрено, Свети Валентин.

Информацията за „50 нюанса освободени“ дойде заедно с официалния трейлър на филма, който отново загатва за белезници, камшици и други припособления, които се използват в специално приспособени за целта мазета. Ето какво друго да очаквате:

Какво можете да очаквате от тази финална част? Накратко, това са 5 неща:

1. Ана забременява, но тази новина не е много добре приета от Крисчън. Той я обвинява, че е забременяла нарочно и се притеснява, че тя ще избере детето им пред него в бъдеще. Нищо неочаквано, имайки предвид, че главният герой е разглезен милиардер.

2. Гадният бивш шеф на Ана – Джак Хайд, се завръща, за да се опита да я отвлече. Като цяло, напрежението и драмата се въртят около тази сюжетна линия.

3. „Мисис Робинсън“ също се връща в сценария, за да донесе още неприятности. Ако не помните, това е по-възрастната мадама, която отваря Крисчън Грей към света на садо-мазото.

4. Оказва се, че Крисчън има една тъмна, тъмна тайна. Той открива, че като дете е живял в едно и също сиропиталище със злия Джак Хайд.

5. Естествено, накрая всичко е наред и краят е щастлив. Лентата показва Крисчън и Ана няколко години по-късно, когато двамата празнуват втория рожден ден на сина им Теди. Ана е отново бременна – този път с момиче, което двойката мисли да кръсти Фийби.