10 сериала, в които им твърде много секс

| от MamaMia |


Ако преди беше валидно мотото „сексът продава“, то днессексът вече се е превърнал в обичаен елемент от популярната култура, но същоиот всеки епизод на сериалите. Спасени от облъчването с голи тела са само почитателите на ситкоми…и то не всички.

Наистина ли някой прави толкова много секс (без да се казва Чарли Шийн)?

Избройте имената на пет сериала, които гледате. Със сигурност във всеки от тях често сте ставали свидетели на еротични сцени между двама от героите. И ако това беше модерно и дори скандално по времето на „Дневниците на червените обувки“ и дори при появата на „Сексът и градът“, то сега сексуалните сцени са се превърнали в неизменна част от всяко шоу.

Скандалът се появява за кратко, ако сцените включват хомосексуални отношения или изнасилване. И двете неща обаче вече се изтъркаха от преекспониране в различните сериали, затова дори те не могат да привлекат вниманието на зрителя. Прекаленото еротизиране сепревърналов нещо обичайно.

В галерията ви предлагаме да видите 10 сериала, които биха били също толкова добри, ако намалим секс сцените поне наполовина.