Звездите и най-добрите им костюми за Хелоуин

| от Хрис Караиванова |


Хелоуин е много обичан от американците, които отделят значително време и внимание върху маскирането си за страшния празник. Събитието отдавна се е превърнало в маскарадно парти за възрастните, а децата се радват на цели торби, пълни с лакомства. Всъщност май Хелоуин не е толкова страшен, а?

Тъй като знаменитостите са вечно под светлината на прожекторите, те неминуемо трябва да подхождат креативно към костюмите си. Някои успяват да направят силно впечатление, като например Кайли Дженър миналата година, която много успешно се превъплати в образа на Кристина Агилера от времето на видеото й „Dirrty“.

През 2016 г. Кейти Пери пък се показа в ролята на Хилари Клинтън, а малко по-назад във времето изигра легендата Фреди Меркюри. Дизайнерът Роберто Кавали от своя страна заложи на провокацията и се маскира като конкурента си Карл Лагерфелд. А Хайди Клум се появи с 5 свои клонинга по време на традиционното си Хелоуин парти миналата година в Ню Йорк.

Вижте в галерията ни едни от най-добрите костюми на звездите през последните години, за да получите своето вдъхновение за маскирането тази година. И побързайте, защото до празника остава по-малко от месец.