Звездите без грим – обикновени жени като нас

| от Mama Mia |


Знаменитостите, особено холивудските такива, са били винаги еталон за красота и модно присъствие. Те ни се усмихват от кориците на списанията, потънали в блясък и хубост, а ние си мислим как ни се иска да приличаме на тях, поне малко.

И разбира се, всички те изглеждат перфектно – коса, кожа, зъби, тяло, за дрехите и аксесоарите пък да не говорим. Това кара много жени (а и не само) да страдат от манията да изглеждат по същия идеален начин.

Истината обаче е, че всички сме хора и имаме своите слаби и силни страни. Дори най-големите красавици, които виждаме на големия екран, имат своите лоши дни, когато косата им е мазна, очите подпухнали или нова пъпка им е изляза на брадичката.

Разликата е в това, че на някои от тях им се плаща именно за това – да правят всичко възможно, че да изглеждат по най-добрия възможен начин.

Звездите обаче имат навика от време да показват, че и те са като всички други хора и имат своите проблеми и лоши дни.

В галерията ни по-горе можете да видите едни от най-известните дами без грим и фотошоп. Ще се убедите, че те изглеждат точно като всяка една от нас – пълнокръвна жена със своите добри и лоши моменти.


Повече информация Виж всички