Тъмните нюанси при червилата ще са актуални и през следващия сезон

| от |


След като лека полека „отива си лятото и идва есента“, както се пееше в една песен, започват да навлизат по-тъмните и земни цветове. Колкото и да ни е тъжно ярките и блестящи нюанси остават зад гърба ни. Бонбонено розовото, лилавото, жълтото и прасковеното биват заместени от по-дълбоки и наситени цветове, като бордо, лилаво, кафяво и черно.

Тези цветове се забелязват и в червилата на звездите по червените килими, което единствено може да ни даде отговор на въпроса – „кои ще са модерните цветове при червилата през следващия сезон?“.

Как да поставим по безупречен начин тъмното червило? Първо ексфолирайте добре устните си, прикрийте всички видими несъвършенства по тях с лека основа. Много е важно да изберете подходящия нюанс на червилото според вашата кожа, тъй като тъмните цветове много рязко могат да променят вашия цялостен вид.

Когато използвате тъмен цвят червило, избягвайте силното контуриране, защото ще заприличате на лошата кралица от приказките – разбира се, ако това не е основната ви цел в живота.


Повече информация Виж всички