Шоколад е темата на най-новата колекция на Иван Асен 22

| от MamaMia |


Сигурно знаете ИВАН АСЕН 22 – онзи прекрасен апартамент на едноименната улица, в който можете да намерите творбите на млади и пораснали български дизайнери на доста атрактивни цени. Зад модната платформа стои Нели Митева – самата тя дизайнер и преподавател по мода.

Последното дизайнерско събитие на Иван Асен 22 вече отвори врати и ще може да се посети до 22 декември. Нова колекция на Иван Асен 22

Темата е вкусна – шоколадът във всичките му форми, вариации и комбинации. Ако си мислите, че това е някаква кафява колекция – грешите. Палта в нюанси от карамел до тъмен шоколад, цветни и смели райета, разтапящи се като течен шоколад драпирани участъци, органични плетива са част от красивите дизайнерски решения, които посетителите ще могат да разгледат и пробват в шоурума на платформата.

Част от моделите можете да си купите и под формата на принт върху истински шоколад, изработен специално за
събитието от великолепните GAVROSH GOURMET. И всичко това в компанията на просеко „BELLINI“ с пюре от
праскови на Seewines.
0596
След откриването на шоколадовата колекция предстоя и още няколко допълнителни събития. Едното е дизайнерски уикенд на лейбъла CSC, а след това и интерактивна фото-акция с шапките на MINTY.

Работното време е понеделник – петък 16:00-20:00, събота и неделя от 14:00-20:00 ч. Ние вече бяхме там и не останахме с празни ръце.
Нова колекция на Иван Асен 22

Снимки: Петър Тановски

С участието на: Борислава Стратиева

Коса: Боряна Делчева

Грим: Мариела Будинова

Стайлинг и продукция: Станислава Димитрова, Георги Флоров и Нели Митева за ИВАН АСЕН 22

Локация: Gavrosh Mint


Повече информация Виж всички