Събирайте пари, момичета! Moschino идва в H&M

| от |


MOSCHINO TV H&M ще бъде налична в избрани магазини, както и онлайн на HM.com, от 8-ми ноември.

За създаването на каталога към колекцията MOSCHINO TV H&M, неговият творчески директор Джеръми Скот събира своето семейство и приятели, с идеята да покаже настроението, любовта и разнообразието, които са в сърцето на колекцията.
 

Moschino tv HM_6108_LB_126_300dpi_PR[1]

 

„Винаги, когато създавам дизайн мисля за приятелите си. The MOSCHINO TV H&M lookbook е като своеобразно парти, празнуваме забавлението, креативността и енергията на хората и колекцията,” споделя Джеръми Скот, творчески директор на MOSCHINO. „Харесва ми как Джеръми успява да улови духа на MOSCHINO TV H&M в каталога на колекцията. Това е шумна и забележителна колекция за всеки, който иска да сподели забавлението, независимо кой е и откъде е,” казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

 

Moschino tv HM_6108_LB_138_300dpi_PR[1]

 

Каталогът е заснет и стилизиран с дългогодишните партньори на Джеръми, фотографът Маркъс Мам и стилистът Карлин Серф де Дадзили. Пресъздавайки енергията, която MOSCHINO TV H&M въплъщава, с целия си поп-блясък, уличен стил и хумор, сред хората, които ни я показват, за пръв път, са Aquaria – победител в RuPaul’s Drag Race, сезон 10; Амая – близначките и инфлуенсърки Ая и Ами; Сакура Брейди – асистентът на Джеръми Скот за MOSCHINO и Пабло Олея – най-добрият приятел на Джеръми и оглавяващият глобалния отдел по PR и комуникации на MOSCHINO.

В България колекцията ще бъде налична в магазин H&M, бул. Витоша 6, София


Повече информация Виж всички