Прави и леко отпуснати джинси ще бъдат тренд тази есен

| от |


Джинсите никога няма да излезнат от мода. Те задължително присъстват в ежедневието на всяка една жена, независимо от нейния статут и възраст. Днес има достатъчно модели, които са подходящи за всеки стил на обличане и за всяка фигура. Дънковите панталони са практични, удобни и стилни. Те са подходящи, както за работната седмица, така и за почивните дни. Многобройните модели, които се предлагат в магазините, ви дават възможност да изберете най-подходящия чифт за вашата фигура.

Тази есен тренд в света на джинсите ще са отпуснатите, прави и леко широки силуети. Те не само ще покриват вашият глезен, но и ще падат свободно до петата ви. Визията на новите модели е с леко намигване към късните 90-те години и началото на ’00. Моделът Кейт Мос се превърна в лице на този модел джинси.

 

LONDON - SEPTEMBER 17: Kate Moss is seen at the Topshop fashion show in Holland Park on September 17, 2006 in London, England (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

За разлика от твърдия модел mom jeans, които успяваха да подчертаят всички несъвършенства в женското тяло, правите модели не са предназначени да стоят прилепнало и максимално се опитват да скрият недостатъци като – широк ханш, големи бедра или едър глезен.

Ако сте решили да се доверите на тенденциите за тази есен, изберете прави, леко широки джинси от по-тънък дънков плат, за да може свободно да падат по бедрата ви. Добър вариант е преработеният модел на Levi’s 505.


Повече информация Виж всички