Отмъщението се сервира с чифт мигли и червило

| от MamaMia |


Всяка една жена е била в ситуация партньорът ѝ да я подведе за нещо, което ѝ е обещал.

Най-често това са ситуации, когато той е казал, че ще направят нещо давамата (разходка навън, романтична вечер, кино, среща с майка ѝ и др.), но в последствие плановете се провалят.

В тези моменти жените изпитват (съвсем оправдано) силен гняв и негодувание, които изразяват по най-различни начини – мрънкане, сърдене или дори викове и скандали.

Една дама обаче е намерила забавен и хитроумен начин да си „отмъсти“ за неспазеното обещание.

Стивън Хайл обещал на приятелката си Натали Уевър да излязат заедно на разходка в парка в почивния ѝ ден. Предната вечер обаче той се напил с приятелите си и съответно проспал цялата неделя.

Натали обаче решила да подходи по интересен начин към ситуацуята, взела гримовете си и гримирала спящия си приятел. Дори му залепила изкуствени мигли и нокти, като целият процес е надлежно документиран в SnapChat.

„Не ми се вярваше, че той не се събуди през цялото време. Смеех се с глас, защото беше безумна ситуация, а и той изглеждаше покъртително“ споделя Натали, а гримираният Стивън определено е страшно комедийна картинка.

По-веселата част обаче настъпила, когато той се събудил и изпаднал в шок от вида си, а приятелката му се опитала да го убеди, че той така се е прибрал след излизането с момчетата.

Разгледайте снимките в галерията ни и вече ще знаете как да подходите към партньора, ако проспи обещанията си.


Повече информация Виж всички