Модерните прически на лято 2021

| от MamaMia |


Знаем много добре какво е да живееш с ясното знание, че най-много ти отива косата, с която си се родила, но въпреки това неврозата да те тика към честа смяна на цвета, формата, дължината и всичко останало.

И след като през 2020 г. оставихме косите ни да живеят собствен живот и да се омазняват, съхнат и цъфтят, сега е време отново да се върнем във фризьорските салони и да предприемем неудачни за косите ни, но добри за самочувствието ни действия.

В момента бретоните отново са на гребена на вълната в коафьорската мода. Кичурите и балеажът все още не отстъпват трона си в колористиката, а небрежните, разпуснати коси, „целунати от слънцето“ и изглеждащи сякаш преди няколко минути сме излезли от морската вода, са топ тенденция сред жените, които обичат да обръщат внимание на външния си вид, но това да не личи твърде много.

Вижте в галерията какво още е модерно през лято 2021 и откраднете някоя идея какво да направите с косата си, без да разчитате на въображението на фризьора си, когато отидете и му кажете „искам промяна“.


Повече информация Виж всички