Малко се вълнуваме, ESTНEDERM вече е в България

| от MamaMia |


Без празни обещания, без силен рекламен шум, ESTHEDERM буквално и преносно влиза “под кожата” на дамите по естествен път, те я препоръчват помежду си от уста на уста и така се ражда една легенда в козметиката.

Почитателките на ESTHEDERM навсякъде по света се превръщат и в ревностни последователки на марката. Веднъж, влезли в кръга на ESTHEDERM, водени от нуждата да се грижат за себе си, да се сприятелят със слънцето и да се чувстват добре в собствената си кожа, те остават завинаги в ЕSTHEDERM. И така вече 39 години.

Кое прави Esthederm – селективната марка във френската група НАОС, часто от която е и Bioderma, толкова уникална?

Първият отговор е наличието на клетъчна вода във всички формули на продуктите на ESTHEDERM.

Създателят на марката Жан-Ноел Торен, фармацевт и биолог, патентова изключителната клетъчна вода, която е в основата на марката и я отличава от всички останали.

Вдъхновена от физиологичната вода, клетъчната вода биологично наподобява четвъртото състояние на водата. Тя е в перфектно сходство с кожата, оптимизира клетъчните процеси, запазва младостта на клетката, повишава клетъчния метаболизъм и ефективността на всички нанесени върху кожата продукти.

Клетъчната вода е “жива вода”, фундаментален елемент във всички продукти на ESTHEDERM , благодарение на който, марката има позицията на уникален бранд, създаден в хармония с естествената биоекология на кожата.

Втората уникална характеристика на ESTHEDERM e свързана с философията на марката.

Тя не говори за антиейдж, защото възрастта е красива във всяко свое измерение и предлага разнообразие от пълноценни изживявания на жената. ESTHEDERM предлага позитивен подход към стареенето, посветен на “мениджмънт на възрастта”, а не нейното отрицание. Затова и всички формули са създадени, за да запазят младостта на кожата, помагайки й да устои теста на времето като запази естествените си сили и красота.

Третият стълб в уникалността на марката е подходът към слънцето, наречен “грижа под слънцето”.

Идеята е не да действаме против слънцето, а с него като използваме само позитивните ефекти на слънчевата светлина върху кожата. Това е напълно възможно, защото човешкият организъм е съвършено творение и притежава естествени защитни механизми срещу влиянията на околния свят, в това число и слънцето. Това, което правят продуктите на ESTHEDERM е да стимулират естествените защитни механизми на клетките, което дава възможност и на най-чувствителните и светли типове кожа да се наслаждават на слънчевите лъчи и да придобият естествен, красив тен без стареене на кожата.

Четвъртата фундаментална отличителна черта на ESTHEDERM е професионалният подход.

Марката е в най-добрите професионални салони за красота във Фанция вече 39 години. Създадена от професионалисти, които са вкарали биологията в полза на естетиката, марката е и предпочитана от професионалистите от козметичните салони, защото гарантира изключителни резултати и оптимална толерантност към типовете кожа.


Повече информация Виж всички