Магическата нощ на L’Oreal Professionnel

| от MamaMia |


За първи път киностудиата на Бояна отвориха врати за “непосветените” във филмовото изкуство и посрещнаха 600 от най-добрите фризьори от цялата страна, медии и официални гости в магическата гора на L’Oreal Professionnel.

Атмосферата от “Сън в лятна нощ” на Шекспир беше фона, на който фризьорите показаха своите интерпретации на тенденциите за 2017-та.

Шоуто започна с дефиле на 13 магически създания, сътворени от фризьорите в Модул Магистър 1 на Академия Л‘Ореал България с ментор Васил Атанасов. Модулът, наречен The Secret, е един от най-предизвикателните в учебната програма, посветен на разкриването на тайните на професията.

DSC_1618

След като участниците във форума влязоха в ролята на жури и избраха победителя в Модул Магистър 1, магията ги пренесе в съседното студио, където пред очите им постепенно изникна Магическата галерия на L’Oreal Professionnel.

Експозицията ясно показва връзката между фризьорската професия и изкуството, чрез невероятните произведения от коса, които най-добрите фризьори в България са творили през годините. Ретроспективнта изложба започна от 2010-та, което за динамиката на модата е истинско връщане назад във времето и продължи до наши дни, завършвайки с интерпретация на две от водещите теми в косите за 2017-та – приказни герои и Русия.

Pic (1169)

Основното шоу беше поверено на професионалистите от H3 ID Artists, които с много майсторство на сцената, разказаха най-важната приказка на 2017-та – приказката за новата Пепеляшка по време на дигиталния бал, когато социалните медии диктуват ритъма и темпото на живота й.

Фризьорите от Н3 представиха четири различни визии – ежедневна, спортна, официална и клубна, променяйки всеки път освен стайлинга и цвета на косата.


Повече информация Виж всички