Какво трябва да знаем за модната седмица в Ню Йорк

| от |


Седмицата на модата в Ню Йорк за сезон пролет – лято 2019 година ще започне на 6-ти септември. В допълнение към вечните участници на NYFW – Tory Burch, Michael Kors, Marc Jacobs, Ralph Lauren и Oscar de la Renta- има няколко нови марки, които ще направят модната седмица доста вълнуваща. След едно-единствено шоу в Париж, Rodarte се завръща на нюйоркския подиум на 10 септември, в 18:00 часа.

Vivienne Westwood също се появява в списъка с дизайнери, които ще представят колекциите си на модната седмица в Ню Йорк на 6 септември.

Всяка вечер ще има ревюта „на тъмно” от 20 и 21 часа. Те ще са на Tom Ford на 5-ти септември от 20 часа. Jeremy Scott, Kith, The Blonds, Pyer Moss, Area, Opening Ceremony, Calvin Klein и дизайнер, който все още се пази в тайна, но е на световно ниво също ще се включат в тези „късни” ревюта. Не си мислете, че натоварените вечери ще са за сметка на сутрините. Пълната програма все още не е обявена, но скоро и това ще стане. Така, че ако се намирате в близост до Ню Йорк отделете време, за да посетите поне едно от тези прекрасни шоута.


Повече информация Виж всички