Как се снима фотосесия – в ролите Мона Гочев и Даяна Ханджива

| от |


С този материал ще вдигнем завесата на това как се прави една фотосесия. Главни действащи лица са младите актриси Мона Гочев и Даяна Ханджиева. Даяна играе ролята на лекарката в сериала на Бтв – „Скъпи наследници”, а Мона във филма „Революция Х”, който излезе преди няколко седмици на голям екран и вече е на първо място в класациите. Освен снимковия материал около заснемането на фотосесията, те споделиха и някои подробности около начина си на обличане и дрехите, които никога няма да изхвърлят от гардеробите си.

Даяна

Даяна

Биляна Запрянова: Какъв е твоят стил?

Даяна Ханджиева: Спортен. Понякога ми се иска вече да започна да се обличам като жена – с рокли, поли, високи токчета, но вляза ли в магазина, автоматично се насочвам към широките дънки и кецовете.

БЗ: Коя е дрехата, която никога няма да изхвърлиш от гардероба си?

ДХ: Не съм вехтошар, нямам сантименти към дрехи и предмети, така че ако нещо се износи или скъса – изхвърча директно.

БЗ: Какво трябва да има в гардероба си една жена?

ДХ: Няма задължителни елементи – освен бельо, де (Смее се). То е задължително. Каквото ѝ се носи на жената, с това да си пълни гардероба. Аз лично гледам да имам всякакви дрехи – от анцуг до официална рокля.

БЗ: Важат ли за теб думите „нямам какво да облека”?

ДХ: (Смее се) ВИНАГИ! Когато тръгна да излизам, тогава започва кошмарът. Парадоксалното е, че не обичам да ходя по магазините и винаги си казвам, че имам достатъчно дрехи, но отворя ли гардероба, първата ми мисъл е, че няма какво да облека. Женска му работа (Смее се).

Мона

Мона

Биляна Запрянова: Ходиш ли с анцуг до магазина?

Мона Гочев: До магазина ходя по пижама.

БЗ: В социалните мрежи винаги изглеждаш перфектно, това не те ли изморява?

МГ: О благодаря ти, но чак перфектно (Усмихва се). Обичам да съм максимално естествена на снимките си и в живота. Не нося много грим, стилът ми е небрежен, а косата в повечето случаи – рошава. Снимането ми доставя огромно удоволствие – обичам да се заигравам със светлината, филтрите и т.н. А когато имаш хубава локация и добро настроение – няма как да не се щракнеш.

БЗ: Някои хора превърнаха щракването в социалните мрежи в бизнес, това ли е бъдещето?

МГ: Може би, но всичко трябва да е в границите на нормалното. Има популярни лица, които превърнаха инстаграм профилите си в рекламен банер. Всичко е толкова нагласено, че се губи идеята – това да представиш себе си, а не продукта, който рекламираш.

БЗ: Какъв е твоят стил на обличане?

МГ: Обичам да съм различна. Понякога се обличам в момичешка рокличка и цвете в косата. Друг път с кубинки и камуфлаж. Но като цяло в ежедневието си съм доста семпла и залагам на класическите комбинации.

БЗ: Любима дреха?

МГ: Пристрастена съм към бели топове или ризи.

БЗ: Ниски или високи обувки?

МГ: Ниски.

БЗ: Колко често се преобличаш преди да излезеш?

МГ: В повечето случаи харесвам още първото, което съм избрала.

 

Текст: Биляна Запрянова

Фотография: Мира Дерменджиева

Грим: Росина Георгиева

Гардероб: Collective Stores Bulgaria

С любезното съдействие на: Бар Кристалъ

 

 


Повече информация Виж всички