Как да отслабнем с люти чушки и кафе

| от |


Някои храни могат да ускорят метаболизма ви, съответно колкото по бърз е той, толкова повече калории горите. По този начин можете да поддържате добра физическа форма и да се отървете от нежеланите килограми. Ето няколко храни, които могат да забързат вашия метаболизъм и да изгорите малко повече калории, отколкото обикновено.

Лютите чушки, заради капсаицинът ускоряват метаболизма, чрез повишаване на телесната температура. Консумацията на люти чушки може да накара организма ви да изгори 50 калории повече за един ден.

Доказано е, че кафето и чаят са диоретици. Но освен това им свойство се оказва, че кофеинът може да спомогне за забързването на метаболизма. Човек, който изпива по три чаши кафе на ден – гори по 100 калории повече.

Какаото е много полезно за нашия организъм. Освен, че с него тонизираме допълнително мозъка и тяло ни, чрез него можем да стимелираме метаболизма.

И разбира се необходимото количество вода е най-добрият начин да накараме нашия организъм да работи по-добре и на по-високи обороти.


Повече информация Виж всички