Как да носим косата си през лятото

| от |


Лятото е в разгара си и ако все още не сте отрязали косата си, имаме няколко предложения за летни прически, с които ще избегнете горещите дни. Решението е да приберете косата си по някакъв начин, ако все пак не искате да се доверите на стария и изпитан начин – ножиците.

 

дакота джонсън

 

За щастие известните дами предлагат богат избор от вдъхновения за вашата коса, на които можете да се доверите през горещите, августовски дни. От Дакота Джонсън можете да взаимствате ниското, елегантно кокче. Зоуи Кравиц се отказа от късата си прическа и в момента залага основно на ниските плитки, като тези на Пипи Дългото Чорапче.

джей ло

Никога не подценявайте аксесоарите за коса – те ще разнообразят скучната визия. Шалче, шнола или цвете могат да направят всяка една прическа доста по-алтернативна или съответно романтична.

риана

Разбира се стандартната прическа за лятото е високият кок, на който винаги се доверяват Дженифър Лопес и Риана. Той ще издържи с часове, косата ви ще изглежда все едно преди малко сте излезнали от фризьорския салон, а и със сигурност няма да усетите августовската жега.


Повече информация Виж всички