Как да дебелеем зверски, без да ни личи

| от Жоржета Попова |


Ако сте чаровна пухкавелка, която не може или не иска да спазва диети, предпочита мекия диван пред фитнес уредите за средновековни мъчения и обича да хапва обилно и вкусно, този текст е писан за Вас. Ако не споделяте общия стремеж към визия на премортален скелет с кожа, опъната върху кост и се чувствате удобно в килограмите си, прочетете как да се впишете в социума на слабите хора, без да се налага да стопявате любимите си телесни възглавнички. Ако любимият Ви герой на Дисни е слончето Дъмбо, а смятате Покахонтас, Мулан и Пепеляшка за анорексични кучки, прочетете долните съвети.

Ето няколко съвета за Вас:

1. Не се снимайте редом с кльощафелници! Ако жената до вас има фигурата на Адриана Лима, рискът да изглеждате като надут балон до нея е значително по-голям. Това е нещо като модулиране на отколешния принцип приятелките ви да не са по-красиви от вас.

2. Обърнете се към личния си лекар с въпрос как може да развиете алергия към антицелулитни кремове. Ако мажейки се с поредната антицелулитна помада, получите грандиозна уртикария, никой на плажа няма да забележи самия целулит – всички ще са потресени от обрива.

3. Обличайте се лудо и ексцентрично! Смело съчетавайте панделки в оранж с камуфлажни кубинки, дантелени пачки и блузони на Мини Маус. Носете фишу върху поло, което е върху пуловер, който е върху тениска. Слагайте полата върху панталона и клина върху всички тях. Заложете на патешко жълтото, цикламата и бледата лила. Ако дрехите Ви правят впечатление, шансът някой да забележи, че не сте супер слим, е много по-малък.

4. Говорете против дебелите хора. Непрекъснато се подигравайте на дебеланката до Вас в бара, на шкембето на сервитьорката и на бузите на контрольора в тролея. Ако демонстрирате презрение към дебелите, никой няма да си помисли, че сте един от тях.

5. Усмихвайте се активно, бъдете лъчезарни и нежни, пръскайте наоколо любов и позитивизъм. Смейте се и на най-тъпите шеги на колегите си, усмихвайте се любезно на шефа си, когато Ви каже, че отново Ви намалява заплатата и гушкайте непознати хора по улицата, ако Ви изглеждат тъжни или умислени. По този начин никой няма да забележи, че сте малко по-плътни, а дори някой да го забележи, ще го е страх да Ви го каже, защото ще Ви мислят за луда.

Успех!


Повече информация Виж всички