Есен/зима’17: модни тенденции, които да следите

| от Хрис Караиванова |


Да, навън все още е лято, но за световната мода това отдавна не е така. Тенденциите за есента и зимата вече нахлуха в общественото пространство чрез събития като Седмицата на модата в Париж.

Препоръчваме ви да разгледате 11-те модни повели, препоръчани от модните стилисти на Whowhatwear.co.uk, за да знаете за какво да се оглеждате през новия сезон. Не само това, но ще бъдете подготвени как да организирате следващото почистване на гардероба си, когато летните роклички ще бъдат заменени отново от дънки и ризи.

Добрата новина във фешън тредовете, е, че те до голяма степен се запазват спрямо последните няколко есенно-зимни сезона. Плетените блузи, съчетани с къса пола, например, ще са отново хит. Това е страхотно, защото ще имате на разположение много артикули, в които вече сте инвестирали и сега само чакат да ги извадите от дрешника.

На фона на познатото идват и някои съвсем нови тенденции, които сякаш са измислени само, за да ни правят щастливи. Модната индустрия вече показа, че може да повдигне настроението на хората – чрез различни слогани и щампи по дрехите, които носят социални, икономически или политически послания. В новата колекция пък следва цветовете да са ярки и жизнерадостни, и да се допълват от богата и понякога натруфена палитра от пера и пух. Добавете чифт цветен чорапогащник и ще сте на гребена на вълната.


Повече информация Виж всички