Дейвид Бекъм със собствена козметична колекция

| от Лилия Огнянова |


Дейвид Бекъм е толкова известен с красотата, тялото, татусите и общия си сексапил, колкото и с кариерата си.

От друга страна обаче той, също като съпругата си Виктория, е всепризнат с таланта да превръща в успех (и пари) всичко, до което се докосне.

То не беше моделстване, не бяха модни колекции, а ето че сега ще има и своя собствена козметична линия! Явно след пенсионирането си от професионалния футбол Дейвид черпи вдъхновение за професионалното си развитие от Виктория и в това няма нищо лошо.

Съвсем скоро стана ясно, че Бекъм ще е готов и ще пусне на пазара своя линия бяла козметика, под шапката на гиганта L’oreal Paris.

Колекцията ще се нарича “House 99 by David Beckham” и ще е насочена към мъже, желаещи да подържат по качествен и ефективен начин добрия си външен вид.

Дейвид ще споделя и своите лични съвети как се поддържа и каква козметика точно ползва, а ако се чудите откъде идват цифрите 99, то те реферират към годината, в която той се ожени за Виктория – 1999.

Колекцията ще бъде официално пусната в продажба на 4 март и ще включва 13 продукта, за които самият Дейвид твърди, че лично е участвал в създаването им, тествал и съответно използва към днешна дата.

Също така той споделя, че желанието му е да подкрепи мъжете и да им даде “нужните продукти, за да изградят какъвто вид желаят”.

Е, можем само да споделим, че ако беше пуснал дамска колекция козметика, разкриваща какво той харесва в жените (като аромат и усещане, например) щеше да е още по-успешен, след като години наред името и целият му вид са еталон за сексапил.

Ще очакваме с нетърпение колекцията му и у нас, за да я видим отблизо и да зарадваме мъжките представителите на семействата си с нея, за да сме доволни, че носят частица от Бекъм по себе си 🙂


Повече информация Виж всички