Bang&Olufsen представи нова супер тонколонa

| от MamaMia |


Кой е казал, че жените изобщо не трябва да се интересуват от техника?

Ние ценим високо качествените джаджи и не се притесняваме да ви говорим за тях.

Bang&Olufsen добави нов член към семейството от практични тонколони на B&O PLAY и представи малката, но мощна Beoplay P6.

Дизайнът на новия говорител е изработен от Сесил Манц и гарантира 360-градусово разпръскване на звука във всяка стая.

2018_01_P6_Black_5

Kакто се вижда на снимките, скандинавския дизайн я прави доста добре вписваща се във всеки дом.

Beoplay P6 е чудесен избор за хора, които искат да се докоснат до известния звук на Bang&Olufsen, „разливащ“ се навсякъде из дома, или около него – батерията на новата тонколона на B&O Play издържа до 16 часа след зареждане, което позволява да я използвате и по време на дълги разходки сред природата или на пикници.

Тя разполага и с жесток високоговорител, който осигурява пълна широчина на честотната лента и възпроизвежда висококачествен звук на впечатляващо ниво. Beoplay P6 е снабдена и с бутон „OneTouch“, който предлага светкавичен достъп до Siri и Google Assistant.

2018_01_P6_Black__Model_5

В сърцето на новата тонколова се вплитат три степени на усилване, както и усъвършенствана настройка за цифрова обработка на сигнали, която предпазва тонколоната от повреждане и претоварване.

Beoplay P6 се предлага в два цвята: черен и сребрист, заедно с USB-C кабел за зареждане, на цена от 399 евро. От средата на май тонколоната ще пристигне и в България.


Повече информация Виж всички