10 неща, които мъжете трябва да притежават, за да се харесат на жените

| от |


Дори и да не сте Брад Пит или Джордж Клуни, можете да направите така, че да сте достатъчно привлекателни за жените около вас. Просто трябва да спазвате някои правила, които не са чак толкова „страшни“. Според учените се оказва, че има някои доказани правила, които карат жените да харесат даден мъж повече от всеки друг.

Пуснете си брада

Според многобройни проучвания мъжете, които имат брада са доста по-привлекателни за жените. Тъй като окосмяването по лицето се смята за мъжественост и зрялост.

Носете слънчеви очила

Слънчевите очила правят човек по-загадъчен, а това винаги привлича погледите и се харесва на останалите. Освен това очилата могат да прикрият несъвършенства в областта на очите, което може да се приеме като „плюс“ към мистерията, която създава мъжа със слънчеви очила.

Бъдете мили

Противно на очакванията, че „лошите момчета“ се харчат повече, проучване доказва, че жените харесват милите и добри мъже.

Накарай я да се засмее

Жените обичат мъжете с чувство за хумор, особено тези, които притежават самоирония. Мъжът изтъкан от комплекси, който е депресиран и не смее да се усмихне, защото може нещо да има по зъбите, по никакъв начин не би привлякъл някоя жена.

Вземете си куче

Кучетата са сладки, а това да имаш домашен любимец те прави теб много по-сладък.

Не прикривайте бръчките си

Мъжете остаряват красиво. За разлика от дамите, които обичат да запълват всяко несъвършенство по лицето си с незнайни филъри. Мъже, не правете това. Всяко подобно действие би ви направило смешни в очите на желаната от вас жена.

Грижете се за зъбите си

Зъбите и очите са първото нещо, което вижда една жена. Хубавите и здрави зъби са признак на добро здраве и показват, че мъжът се грижи за външния си вид. Не става въпрос да си сложите фасетите на Благо Георгиев, но поне ги мийте по няколко пъти на ден и ходете редовно на зъболекар.

Добра компания

Приятелите на един мъж винаги са били важна част от харизмата му. Заобиколете се със стойностен и готин антураж.

Тренирайте

Не е нужно да се превръщате в канара, но всяко тренирано тяло има различна стойка и излъчване.

Усмихвайте се

Вечно намръщеният мъж никога не би предизвикал интерес у някоя жена. Защо да бъде с него, ако постоянно е намусен и тъжен.