Вашият календар за 2018: секси пожарникари и кученца

| от Хрис Караиванова |


Пожарникарите са онези смели хора, които се борят с огнени стихии или пък спасяват малки котета от високи дървета. Сякаш това не е достатъчно, ето защо огнеборците се впускат и в други инициативи, така че да подпомагат различни благотворителни кампании.

Последната идея, в която се включват пожарникарите, без съмнение ще ви хареса. Същите хора, които издават „Австралийски календар на пожарникарите“ вече 24 години, този път ни представят нещо още по-горещо, а и много, много сладко. Какво е то? Календар с пожарникари, гушкащи малки кученца, разбира се. Има ли по-добра комбинация, която да зарадва женското око?

Пожарникарите в календара са супер секси, това е ясно. Кученцата са безкрайно симпатични и идват от приют в Австралия. Миксът между огнеборците и малките животинки е просто брилянтен и можете да се наслаждавате на фотосесията цяла година. И това далеч не е всичко.

Най-хубавата част е тази, че приходите от календара ще бъдат дарени на Children’s Hospital Foundation и австралийската Zoo Wildlife Warriors. От 1993 г. насам, календарът на пожарникарите е събрал над 2 милиона долара за различни благотворителни каузи в Австралия.

И още нещо – календарът с атрактивни пожарникари и сладки кученца, е достъпен за хора от целия сват. Струва 20 долара и ще ви го доставят, незвисимо дали сте от Аляска, Боливия или България.

Част от страхотните кадри в календара можете да видите в галерията ни.


Повече информация Виж всички