Валери Симеонов лично ще изражда третото дете в семейството

| от Цветелина Вътева |


След предложението на вицепремиера Валери Симеонов третото дете в едно семейство да е „дете на държавата“, хиляди българи си пуснаха отпуск, за да започнат да бебеправят. През последните 24 часа гинеколозите са регистрирали 58942 нови бременности.

Поощрен от успеха на начинанието си, Симеонов отиде още по-далеч, като заяви публично, че се е записал на тримесечен онлайн курс по акушерство и гинекология и след като вземе диплома, ще започне лично да изражда българчета през свободното си време, когато всъщност трябва да е в парламента.

„Нашите акушер-гинеколози и без това не са големи спецове, пък и колко трудно може да е…Готов съм да допринеса с тези две ръце за раждането на повече деца на държавата.“, каза основателят на „Национален фронт за спасение на България“.

На въпроса на многодетна майка от ромска фамилия дали ще спомогне за израждането на седмото й дете обаче, вицепремиерът по икономическата и демографската политика отговори, че няма да го направи и че непосредствено след започване на контракциите, от родилката ще се изисква да препише на български предизборната програма на Патриотите. Ако бъдещата мама не се справи, тя няма да може да се възползва от услугата да бъде лично обслужена от него.

„За мен ще бъде истинска чест дъщеря ми Спарта да излезе на бял свят с помощта на вицепремиера и да даря държавата с една добра поданичка“, еуфорично заяви бременната в осмия месец К.И.

*Текстът, разбира се, е плод на въображението, но абсурдите, които ни заливат, оставят все по-малко пространство за фантазията на човешкия ум.


Повече информация Виж всички