Страхотни родители подкрепят децата си на прайда

| от Хрис Караиванова |


Едва ли има някой, който не е разбрал, че в последните дни хора от цял свят излизат навън в цветовете на дъгата, за да защитят правото си да са по някакъв начин различни. Става въпрос за прайда, който у нас беше основно дискутиран покрай един пост във Фейсбук, който ни показа, че някои хора изобщо не знаят какво се случва около тях. Или пък не могат да го изразят по никакъв адекватен начин.

За щастие, прайдът не е само това. На места като САЩ, например, събитието е вече нещо много повече от това да изразиш своята сексуална принадлежност. Прайдът не е просто арена за гейове, лесбийки и транссексуални, които отстояват правата си. Той е място, където участват и гордите им родители, за да покажат, че в децата им няма нищо срамно и нищо лошо.

Точно така, има едни ужасно симпатични родители, които са отворени към щастието и равноправието на своите деца. Пожелавам на всички такива готини роднини и се радвам, че сайтът Bored Panda ни е осигурил снимков материал от тази трогателна семейна подкрепа.

Разгледайте галерията ни с разноцветни кадри, за да усетите любовта, която не се интересува от никакви различия, за да съществува.