Семейно щастие за жените Рак през 2017

| от MamaMia |


За нежните представителки на знака Рак 2017 ще бъде една наистина добра година за обръщане внимание на семейството.

Причината е, че планетата на късмета и разширението Юпитер ще преминава през четвърти дом на знака (семейство, дом).

Поради тази причина нежните представителки на знака ще фокусират голямо количество от своята енергия в поддръжката на близките членове на своето семейство. Някои от тях ще заживеят с нов човек, ще им се роди наследник, докато други ще се занимаят с ремонтни и разкрасителни дейности за дома, ще закупят нови мебели и уреди или ще се преместят в ново по-удобно за нуждите им жилище.

Любов

Жените Рак ще имат добра година за задълбочаване на вече съществуваща връзка и поддържането й. Много е вероятно тези от тях, които все още не живеят с любимия да се преместят под общ покрив с него, докато тези, които са от известно време сериозно обвързани да предприемат ново съвместно начинание, като раждане на дете, сключване на брак или взимане на нов домашен любимец.

Свободните представителки на знака по всяка вероятност ще се натъкнат на субект, който би могъл да е доста практичен и здраво стъпил на земята. Ако обаче му липсва авантюризъм, не показва достатъчно добре емоциите си и не им е достатъчно интересен не е изключено бързо да им омръзне и да се насочат към по-широко скроени и трудни за обвързване мъже.

Работа и пари

Заради преминаването на планетата Сатурн през шести дом на знака (работа, ежедневие и здраве) е много вероятно дамите Рак да минат през известни трудности в служебен и финансов план през годината.

Не е изключено да имат смяна на колеги, шефове, подчинени или колектив в службата и да им се наложи да поемат допълнителни отговорности. Ако се справят с тях ще им се отворят нови врати за развитие и ще докажат професионализма си.

Ще печелят достатъчно добре и парите ще им стигат, въпреки това обаче нежните представителки на знака не е изключено да имат усещането, че заплащането не е правопропорционално на труда, който полагат и да се чувстват не дооценени.

Годината е добра за инвестиции и големи покупки, но при всички случаи е важно да не се хвърлят през глава в не добре обмислени сделки.

Здраве

Добре е през 2017 дамите Рак да са отговорни към здравето и тонуса си. Енергията на Сатурн в Стрелец и в шести дом на знака би могла да се прояви като здравословни неразположения, проблеми с кожата, зъбите, ставите, костите и черния дроб или като появата от време на време на неприятни симптоми, като главоболие или стомашни болки, които биха могли да им пречат да вършат ежедневните си дела спокойно.

Най-добре нежните представителки на знака биха могли да отработят енергията на планетата като преминат през рутинни профилактични прегледи, подобрят диетата си и започнат редовни спортни занимания.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.