По-добър имидж и нови посоки за жените Телец през 2017

| от MamaMia |


Основните астрологични показатели, които ще оказват влияние върху нежните представителки на зодия Телец са от една страна Юпитер, планетата на късмета, щастието и разширението, която през годината ще се намира в шестия дом на знака (работа, здраве и ежедневие), от друга планетата Сатурн, небесното тяло, което отговаря за задръжките, ограниченията и отговорностите, което ще се намира в осми дом (трансформации, работа с чужди пари, наследства).

И двете планети ще образуват напасващ аспект куинконс към Слънцата на нежните представителки, които се намират в знака Телец.

От образувалата се планетната конфигурация следва, че дамите от зодията ще имат възможност през годината да подобрят имиджа си, начина си на живот, както и ежедневния си ритъм и работа.

Голяма част от тях ще тръгнат в нова, желана посока, освобождавайки се от неща, които от известно време ги затормозяват. По този начин ще успеят да разгърнат потенциала си и да блеснат в нова светлина. Ще са силно устремени и фокусирани и стига да са достатъчно старателни и отговорни към себе си и другите, ще имат изключително голям успех с нещата, които са си намислили да постигнат.

Любов

През 2017 жените Телец, които са в сериозно партньорство, е много вероятно да забременеят и да родят.
Тези от тях, които не са все още готови за тази стъпка по всяка вероятност ще решат да предприемат нови дейности с любимия, като местене, ремонт или съвместно бизнес начинание.

Свободните представителки на знака ги чакат срещи с хора, които са магнетични и силно притегателни, но и които са силно ревниви и притежателни. Възможни са интензивни сексуални преживявания, които обаче няма да имат шанса да прераснат в сериозна връзка, ако липсват интелектуална стимулация и съвместни общи цели.

Работа и пари

Където се намира Юпитер, там нещата се случват с лекота и без особени усилия. 2017 Юпитер ще преминава през шести дом на знака, от което следва, че през годината жените Телец ще процъфтяват в професионален план.

Тези от тях, които са доволни от досегашната си работа и имат потенциал и възможност за развитие в нея, ще вървят стремглаво към върха, демонстрирайки талантите и възможностите си пред шефовете и подчинените им. Ще печелят добре и не е изключено да направят важни и стойностни покупки през годината.

Докато дамите, които от известно време се чувстват зациклили в служебен план, не е изключено да сменят старата си дейност за сметка на нова по-добра, по-добре платена и по-добре подхождаща им работа.

Годината е много добра за инвестиции в недвижимо имущество или строителни дейности, но е важно заради разположението на Сатурн в осми дом жените Телец да са изключително внимателни, ако решат да теглят кредит през годината. Добре е да четат внимателно клаузите в договора и да са нащрек за допълнителни скрити условия, които биха могли да се окажат объркващи и затормозяващи ги в по дългосрочен план.

Здраве и тонус

2017 се очаква да е много добра и в здравословен план за жените Телец. При голяма част от тях ще има подобрение на хроничните болежки и неразположения. Тонусът им ще е добър и те много добре ще умеят да го подържат със спорт и добър хранителен режим.

При всички случаи е важно да внимават с консумацията на прекомерни количества алкохол, за да не пострада черния им дроб.

Освен него слабо място през годината биха им били зъбите, костите и ставите, поради тази причина е добре да се пазят от наранявания и претоварвания и да внимават с приема на сладки храни и напитки.


Повече информация Виж всички