Парис Хилтън отново е сама

| от MamaMia |


Парис Хилтън и годеникът й Крис Зилка са развалили годежа си 10 месеца след обявяването му през януари тази година.Хилтън и Зилка се познават от осем години, но връзката им датира от две години.

Няколко различни източника са потвърдили новината пред People и Е!News, но двойката все още официално не е обявила раздялата си.

„Те скъсаха преди няколко седмици. Връзката им се разви много бързо и тя осъзна, че не е за него“, казва приближен до Парис пред People. Според Е!News наследницата на хотелската верига и актьорът, въпреки че са се разделили ще останат приятели. Сега Хилтън щяла да се посвети на кариерата си – да обикаля света, за да промотира козметичната си линия и парфюм.

Зилка предложи на Хилтън брак през януари по време на романтична ски ваканция в Аспен. Тогава Хилтън сподели снимки от предложението, но в момента те вече са изтрити от профилите й в социалните мрежи. Тя бе написала: „Чувствам се като най-щастливото момиче на света! Ти си моята сбъдната мечта! Благодаря ти, че ми показа, че приказките съществуват.“

Крис бе избрал 20-каратов годежен пръстен за 2 млн. долара. Миналия месец Хилтън се появи на червения килим и все още го носеше. Преди известно времесе говореше, че двойката ще сключи брак на 11 ноември тази година, но явно Парис е решила да прекрати връзката преди това.


Повече информация Виж всички