Най-сексапилният мъж на света Крис Еванс е преживял нещо много по-лошо от изоставянето

| от MamaMia |


Дори Крис Еванс, определен от сп. People за най-сексапилният мъж на света за 2022 г., не е застрахован срещу несподелени чувства и провали в любовта.

Попитан в скорошно интервю дали някога е бил зарязан без никакъв повод или обяснение от свой любовен интерес, звездата на Marvel Cinematic Universe не се посвени да бъде на 100% искрен.

„Чувствам, че съм преживял и нещо много по-лошо от това“, споделя той пред People в интервю, публикувано във вторник. „Мисля, че бих предпочел да бъда изоставен без обяснение, защото в такава ситуация можеш да си измислиш каквато история си искаш. Имаше го не рязкото изоставяне, когато знаеш, че всичко е свършило, а бавният спад в отговорите на съобщения и просто си даваш сметка, че човекът те отблъсква небрежно и постепенно.“

И така, какво прави актьорът, изиграл Капитан Америка, за да преодолее сърдечната болка?

„Разказваш си история, каквато ти е необходима, за да се справиш“, обяснява той.

Еванс, който по ирония на съдбата играе в новия романтичен комедиен екшън филм „Ghosted“ (в буквален превод „зарязан без обяснение“) заедно с Ана де Армас, не е страдал твърде дълго разбира. Той се среща с приятелката си Алба Баптиста вече повече от година.

На друго място в интервюто звездата – която преди това каза на People, че сега е „много по-добър“ романтичен партньор в сравнение с по-младите си години – разкри как поддържа здравословна комуникация във връзката си.

„Не обичам да споря, не обичам да повишавам тон и избягвам всякакви форми на манипулация“, твърди Еванс.

„Аз обичам любовта. В това отношение дори съм малко наивен. Обичам да бъда сантиментален, плача доста лесно. На хубава песен, хубав залез, да, емоциите ми кипят.“

Добавяйки, че уменията му за извинение са се подобрили с възрастта, той продължава: „Също така наистина виждам стойността и силата в това да казваш „Съжалявам“.

„Ако сте способни в тези уязвими моменти да останете спокойни и да слушате, мисля, че това отваря отваря много врати, и то по здравословен начин“, добави той.

А предстоящият филм Ghosted, който ще се появи в платформите от 21 април, проследява историята на Коул ( в ролята: Евънс), който се влюбва до уши в енигматичната Сейди (де Армас) – но след това прави шокиращото откритие, че тя е таен агент. Преди да успеят да решат на втора среща, Коул и Сейди са повлечени в глобално приключение, свързано със спасяването на света.

Във филма участват още Ейдриън Броуди, Майьк Мох, Тим Блейк Нелсън, Маруан Кензари, Анна Дивър Смит, Лизи Бродуей, Мустафа Шакир, Тия Сиркар, Ейми Седарис и Тейт Донован.

Вижте още: 

Несекси поведенията, които привличат жените