Какво значи, ако те ухапе комар и те засърби

| от MamaMia |


Всяко нещо под слънцето си има значение. Навсякъде има знаци. Големи, тайни очи, които ни следят. Пръстите на съдбата.

Ако не говорите езика на провидението, може да ползвате нашия Mama-речник за разконспириране на завоалираните знаци на съдбата. Вижте част от нещата, които може да ви се случат и имайте предвид, че те предвещават други неща. Четете внимателно с кръстосани крака, за да не влезе грешна енергия между тях:

Сърбеж в лявата подмишница

Най-вероятно е сърбежът да е на пари. Освен ако…е на теч на пари. Вариантите са два: ще спечелите пари или ще загубите пари. Най-вероятно обаче е да направите и двете. Първо ги печелите, после ги губите. Разбира се, нещата зависят от много фактори: какъв тип е сърбежът, от какво е причинен, в коя част на подмишницата се намира и дали се обезкосмявате там. При лек сърбеж – парите ще са от заплата. При неистов пруритус – вероятно от лотария, по-скоро не българска. Ако идва от пъпка от комар – пригответе се за финансов колапс от сериозен мащаб. Ако имате подмишнично акне – ще загубите няколко банкноти в супермаркета. За всеки случай, измийте подмишниците си с топла вода и сапун. Ако сърбежът продължава, бягайте да купувате фишове за лотарията.

Трепкане на клепача

Ако клепачът ви трепка упорито, е добре да посетите невролог. След като се изключат органичната и физиологичната причина за симптома, може да се отдадете на алтернативни тълкувания. Според нашия речник трепкането е сигнал за проблем с вътрешното зрение. Погледнете навътре към най-тъмните дълбини на вашето несъзнавано и открийте какви чудовища се крият там. В противен случай има опасност да ви сполетят дребни несгоди. За дефиниция на „дребни несгоди“ – цъкнете на следващата статия.

Бенка на носа

Каквото и да ви казват приятелите, трябва да сте сигурни в едно: бенките и брадавиците не са вашия чар. Те са недостатък. Приемете го и започнете да интерпретирате коя бенка какво ви говори. Бенките по гърба обичайно индикират наближаващо рязко щастие. Ако са надигнати – очаквайте го в любовната сфера. Плоските алармират за кариерен възход. Бенките по дясната ръка говорят, че сте открит, прям човек и е много вероятно другото лято да се натъкнете на предмет с неизвестен произход в морето. Ако имате бенка на лявата ръка – подгответе се за бронзов медал в някаква дисциплина. Не можем да кажем коя, това не е точна наука. Ако бенката ви е на лицето – най-добре я махнете, тя не е дар от Създателя, а натрупване на пигмент, което ви загрозява. В противен случай звездите вещаят малък шанс да станете модел на бельо.

Полазване от насекомо

И тук нещата не са еднопластови. Както се казва, всичко е въпрос на насекомо:

Калинка – всички знаят. Накъдето литне калинката, натам ще се ожените. Ако не иска да литне…съжаляваме. Менделсон няма да прозвучи във вашата гарсониера. Пробвайте да занесете калинката в църква, където да я освети поп, оженил над 7937 брачни двойки. Нахранете я със сватбена питка. Стискайте зъби. Ако калинката е жълта, по-добре я отнесете в манастир.

Комар – съдбата вещае сърбеж. Оттам нататък – знаете какво да правите (виж точка 1).

Хлебарка – пробвайте да изчистите дома си. Ако хлебарка ви налази втори път, много е вероятно да получите обрив. По неговата форма и плътност може да се гледа като на кафе. Много гледачки на карти таро вече минаха на „гледане на уртикария“.

Щурец – вероятно сте на село. Не се връщайте в града. Там ви чакат дребни несгоди.

Паяк – ако ви полази паяк, сигурно приличате на муха. Литвайте в простора и се пазете от мухобойки. Стойте далеч от селата.

Кокалчета на краката

Някои крака имат щръкнали кокалчета отстрани. Деформацията се нарича hallus valgus и предвижда безпроблемно съществуване на пациентите, които е налазила. Така и така им е гадно, че имат деформация – съдбата се е погрижила да им спести редица други буламачи.


Повече информация Виж всички