Джейсън Бигс и Джени Молън говорят за предродилната депресия

| от Хрис Караиванова, по Parents.com |


Актьорите Джейсън Бигс и Джени Молън очакват второто си дете – малко момченце, което да прави компнаия в игрите на вече 3-годишния им син Сид.

It’s official! I’ve outgrown the mirror. #38weeks

A post shared by Jenny Mollen (@jennyandteets2) on

Терминът на малкия човек бе насрочен за вчера, 2 октомври, и актрисата изглежда готова за появата му. Въпреки това, Джени е много пряма относно борбата си с постродилната депресия след раждането на Сид, както и относно сегашното си състояние на предродилна депресия:

„Може би защото знам какво да очаквам този път, сякаш депресията се случва по-рано“, споделя актрисата в свое Instagram story наскоро. „Сякаш вече съм тръгнала по пътя на това променящо живота преживяване“.

Бременната актриса разкрива още откровения за това, че да имаш бебе е „най-страшното нещо, което може да се случи на една жена“, и съветва своите последователи строго да следят емоциите си след като са родили.

„Ще бъдете шокирани колко бързо ще се събудите един ден и ще бъдете на най-мрачното място“, разказва Молън. „Единственият начин детето ви да бъде здраво и щастливо, е вие да бъдете здрава и щастлива майка. Направете това свой приоритет.“

Days before you are about to have a second child, this is what happens to your first. #goingfetal

A post shared by Jenny Mollen (@jennyandteets2) on

Приветстваме тази смела майка, която не се страхува да говори за психичните промени, които настъпват при нея. Хубаво е, че тя има до себе си толкова подкрепящ съпруг като Джейсън Бигс.

„Не мога дори да си представя какво е да правиш това, което тя прави, каквото жените правят“, коментира актьорът от „Американски пай“ пред US Weekly. „Има дни, когато буквално си мисля, че искам да нося детето ни вместо нея. И секунда по-късно си казвам – какво по дяволите си мислиш, това са глупости! Никой мъж не би се справил с това.“


Повече информация Виж всички