До какво води ранното ставане?

| от |


Преди да започнете да четете, бих искала да направя уточнение, че този текст е за жени с минимум едно дете в къщата си. Ако сте все още необвързана или млада влюбена двойка – единствената ми препоръка към вас е да използвате свободното си време и да се наспите – след това няма да имате тази възможност.

След лиричното отклонение се връщам към майките с деца – до какво води ранното ставане?! На първо четене, ще кажете сенки и торбички под очите, но ако се замислите това е най-хубавото време от денонощието. Никой от многобройното ви семейство все още не е станал, дори кучето се излежава, а не скимти жално в краката ви, искайки разходка. Имате два часа, в които да изпиете на спокойствие кафето си, да изберете тоалета, с който ще отидете на работа, да прочетете новините в интернет, защото ако пуснете телевизора – има вероятност да събудите някой и тези мигове да останат в историята, да оправите бъркотията от снощи и да се подготвите за следващите 20 часа, които ви очакват с нетърпение.

Да, има вероятност да имате леки торбички под очите, но така или иначе те винаги са там – с един хубав и плътен фон дьо тен се случват чудеса. За разлика от това, тези два часа са най-прекрасните или по-скоро най-спокойните от всички останали 22, които ви очакват. Дори секундите прекарани на кухненската маса с чаша горещо кафе в ръка, загледани в нищото – никой не може да ви ги подари по време на забързаното ежедневие, което имате.

Така че не съжалявайте за този един час, така или иначе нямаше да можете да се наспите – използвайте го ползотворно и си направете кафе.


Повече информация Виж всички