„Днес сменяш памперс, утре има кой да сменя твоя“ и други причини да правим деца

| от MamaMia |


Кампанията на Иван и Андрей и тяхното Движение за национална кауза, което цели поощряване на раждаемостта у нас, срещна доста подигравателни коментари в социалните мрежи и из медиите, което не е учудващо. Хората поради някаква причина държат да взимат сами решение кога и дали да се възпроизведат, а жените не искат да им се напомня с каква скорост остаряват и умират яйцеклетките им.

Може би…защото досега никой не им е казвал, че раждането на дете дава бонуси като ощастливяването на баби, пълните гърди и набъбващия мъжки сексапил. Сега обаче, докато сме в очакване хиляди млади и не толкова млади мъже и жени да се втурнат в дивашко и необуздано детеправене, можем да отбележим, че раждането дава още много преимущества.

Ако ще навиваме хората да правят деца, трябва да посочим и други благини на възпроизводството. И съответно причини да ГО направим:

– Единственото по-хубаво от чашка С, е една чашка С + една чашка F. Получава се след кърмене. Мъжете полудяват.

– Сенките под очите правят погледа естествено секси и всички недоспали млади майки започват да приличат малко на Кара Делевин. Мъжете полудяват.

Днес сменяш памперс, утре има кой да сменя твоя. Всичко се връща.

– Правим ГО веднъж и после не ГО правим (общото желание за секс намалява, заедно с възможностите за осъществяването му, и няма нужда от „Ама точно сега ли?“, „Нещо ме боли корема/главата/дванадесетопръстника“, „Котката ни гледа“ пр.)

– Като станат на 4-5 год. децата могат да простират, да изхвърлят боклука и да сменят чаршафите;

– На 7-8 могат да ходят до „Фантастико“ за бира;

– Можем да се оправдаваме с децата за всичко. Край на срещите със скучни хора и поемането на инициативи за скучни събития;

– Повече българчета зад граница;

– Повече създадени хора – по-голям шанс някой от тях да открие лекарство срещу рака или способ за вечен вселенски мир;

Разбира се, не трябва да забравяме и опцията за получаване на ДНК ПАКЕТ, който ни обещават от ДНК. В него има всичко необходимо за първата година от живота на детето.

Няколко пакета памперси, бодита и камизолки, крем против подсичане и кашон с пюрета от тиква. Какво повече ни трябва?