Деца и отговорности за жените Лъв през 2017

| от MamaMia |


През 2017 година планетата Сатурн, която отговаря за задръжките и отговорностите ще преминава през пети дом на знака Лъв (деца, любов и забавления), което й разположение ще направи нежните представителки на знака много по-сериозни и отговорни от обикновено.

Много е вероятно през годината те да поизоставят бурните купони и безсънните нощи и да се отдадат на осъществяването на своя отдавнашна цел или мечта.

Някои от тях ще напредват значително в кариерата си, докато други ще създадат семейство и ще работят върху поддръжката му. Възможно е също така да родят дете или да се грижат за възпитанието на децата, които вече имат.

Любов

За дамите Лъв 2017 година не е никак добра за повърхностни любовни авантюри и краткотрайни сексуални увлечения. Поради тази причина свободните представителки на знака ще започват връзки единствено тогава, когато те имат потенциал за по нататъшно развитие.

Най-вече ще ги привличат практични и отговорни хора, които са здраво стъпили на земята и им предлагат съвместно бъдеще. В някои от случаите потенциалните любими ще са с голяма възрастова разлика, в други ще са хора силно отдадени на професията и общественото си положение.

За заетите дами от знака, годината е наистина добра за затвърждаване на отношенията им с любимия. На моменти общуването им с партньора не е изключено да им се струва осеяно с пречки и трудности, но след известно старание от тяхна страна ще постигат компромис и разбирателство, както и стабилна основа за съвместното бъдеще.

Работа и пари

За нежните представителки на знака Лъв 2017 ще е много добра за сключване на печеливши сделки и споразумения, както и за стартиране на нови професионални отношения.

Биха имали успех при работата с чужденци, чуждестранни фирми, правни въпроси и търговията.

Голяма част от дамите ще имат нови, интересни колеги, с които ще имат шанса да формират трайни приятелства и с които много добре ще се сработят с времето.

Здраве и тонус

Нежните представителки на знака Лъв ще са изключително старателни във връзка с външния си вид и не е изключено да се отдадат на сериозни спортни активности и диети. Важно е да са умерени и да не прекаляват, за да не пострада здравето им.

Добре е да си оставят време за почивка и разтоварване.

Слабите места през годината са им стомахът, гърлото и ушите.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.


Повече информация Виж всички