Борба за уважение предстои на жените Близнаци през 2017

| от MamaMia |


Основният аспект, който ще действа на жените Близнаци през 2017 е разположението на Сатурн в седми дом на знака (партньорства, частен бизнес) и опозицията му към първи дом (изяви, его).

Сатурн е планетата отговаряща за задръжките, ограниченията, авторитетите и отговорностите и заради това й разположение бихме могли да очакваме нежните представителки на знака да имат усещане, че трябва да отстояват позициите си пред останалите през годината, да се борят за уважение и автономност.

Тези от тях, които вложат цялата си енергия в спорове и изясняване на ситуации, биха могли да загубят ценно време и фокуса си, да се отчаят и предадат на неблагоприятните за тях обстоятелства, докато тези, които съумеят да останат здраво стъпили на земята и последователно се борят за нещата, които искат, ще успеят в рамките на годината да положат началото на нещо значимо, да спечелят уважението на заобикалящите и да покажат свое ново лице пред света. Така нито един човек или препятствие, няма да може да се задържи на пътя им.

Любов

През 2017 любовта във всичките й измерения ще бъде основна тема на жените Близнаци. От разположението на Юпитер в пети дом (деца, любов и забавления) бихме могли да съдим, че дамите от знака ще имат достатъчно време да излизат, да се забавляват и да практикуват свое любимо хоби или спорт. При всички случаи ще се натъкват на интересни хора, с които биха могли да заформят връзка и да стартират отношения.

Но заради преминаването на Сатурн през седми дом, ще успяват да запазват само тези връзки, които са достатъчно сериозни и които си заслужават.

На дамите от знака, които са в сериозно партньорство, не е изключено им е трудно да запазят целостта на връзките си и да им се наложи да полагат допълнително старание да докажат любовта си пред любимия.

Някои от тях ще прекратят отношенията, ако изискванията на любимия им се струват непосилни, докато други ще имат реалния шанс да стабилизират връзките си и да ги задълбочат.

Работа и пари

Много вероятно е жените Близнаци да имат сериозен сблъсък с авторитети в професионален и финансов план през годината. Ще им се наложи да се доказват и борят за прогрес.

Разположението на Сатурн в седми дом ще накара някои от представителките на знака да прекратят дългогодишни професионални партньорства, поради простата причина, че им се виждат изчерпани.

Заради преминаването на Юпитер през пети дом, бихме могли да очакваме, че някои дами Близнаци ще започнат да развиват свое хоби в професия и ще печелят от него.

Здраве и тонус

Нежните представителки на знака едва ли ще имат сериозни здравословни оплаквания през годината, но е добре да се пазят от сезонните грипове и настинки, които биха могли за известно време да ги извадят от строя.

Важно е да се грижат за себе си и тонуса си с редовни спортни занимания и здравословен хранителен режим, както и да не се претоварват прекомерно.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.


Повече информация Виж всички