Бионсе обяви имената на близнаците си… Можеше и по-зле да бъде

| от Лилия Огнянова |


Какво правите, когато сте мега известна и мега богата американка, която наскоро е станала майка? Забравете всякакви традиционни неща, като да си поседите малко вкъщи, за да се възстановите от раждането и да си организирате мислите в главата как ще се справите оттук насетне с три деца, изневеряващ съпруг и кариера.

Не! Това, което правите е да организирате помпозна фотосесия, със снимките от която да оповестите на света възможно най-странните имена, които сте дали на децата си.

Точно така направи и добре познатата ни на всички Бейонсе. Тя роди преди някакво време близнаците си, които се явяват второ и трето дете за нея и съпруга ѝ Джей Зи.

Самата бременност бе оповестена гръмоносно с кичозна флорална фотосесия, примесена с подводни елементи. Биойнсе заяви, че се чувства страхотно, в нея бият още три сърца и майчинството е най-важното нещо в живота ѝ. Разбира се, от това по-хубаво и похвално няма, но някак си не можеше да се пропусне факта, че също така е и удачен маркетингов трик да се вдигне още повече шум около нея, а оттам да скочат и продажбите на албумите ѝ.

Кои сме ние, че да съдим похватите ѝ за печелене на популярност!

Но новината за имената на близнаците ни дойде в повече. Миличките деца са кръстени Сър Картър и Руми… Интересното е, че Картър е фамилията на Джей Зи, което ще рече че името на детето става Сър Картър Картър… Малко като Господин Господинов, но защо и това „сър“!? Сър е титла, която се присъжда от страна на крале и кралици към особено заслужени индивиди.

Относно Руми, надяваме се вдъхновението да е почерпено от персийския поет и суфист от 13 век със същото име. Също така е често срещано японско женско име и българско, съкратено от Румяна, Румена и т.н.

Близнаците имат и по-голяма сестра, която е вече на пет годинки и носи далеч по-благозвучното Блу Айви.

Разбира се, Бионсе и Джей Зи далеч не са първите популярни личности, които слагат странни имена на децата си. Гуинет Полтроу кръсти дъщеря си Епъл (англ. – ябълка), а сина си – Мойсей. Ким Кардашиян и Кание Уест решиха да са много оригинални и нарекоха първото дете Норт (анг. – север), за да се комбинира по-успешно с фамилията си, значеща Запад. А за второто хлапе тотално се изхвърлиха и го кръстиха Сейнт (англ. – Светец).