20-годишната Кайли Дженър е бременна

| от Лилия Огнянова |


Със сигурност сте чували или най-малкото виждали Кайли Дженър, но най-вероятно я бъркате с останалите сестри на Ким Кардашиян. На нас също ни е малко трудно да правим разлика между петте дъщери на Крис Дженър и как няма, след като цялата им семейна история е като сюжет от сапунена опера.

Нека се опитаме да обясним – първоначално Крис е женена за популярния навремето адвокт със съмнителни клиенти Робърт Кардашиян. От него тя има три дъщери – Ким, Клуи и Кортни, и един син – Робърт.

В последствие Крис се развежда и жени за олимпийския шампион по десетобой Брус Дженър, който премина през смяна на пола и сега е Кейтлин Дженър. От този си брак Крис ражда още две деца – Кайли и Кендал.

Всички дъщери, майка им и синът участват в изключително популярното в САЩ риалити предаване „Keeping Up with the Kardashians“. Основна движеща сила на шоуто беше Ким Кардашиян и нейните непрестанни голи снимки и всевъзможен показ на всичко интимно в живота ѝ, включително и порно клип, който уж случайно с озова в интернет.

Останалите сестри обаче не останаха по-назад в пълното излагане на личните си истории и така зрителите до насита можеха да следят скандалите с мъжете им, скандалите по между им, скандалите с майка им, проблемите с килограмите и гаджетата на брат им Робърт, раждането на нови деца в семейството, разводите, новите партньори, безкрайните козметични процедури и какво ли още не.

Постепенно обаче двете най-малки сестри – Кендал и Кайли, станаха основна точка на интерес на медии и зрители.

И докато Кендал успя да развие супер успешна кариера в модата с участието си в най-разнообразни рекламни кампании, както и стана част от ангелите на „Victoria’s Secret“, Кайли повече подражаваше на Ким и стана известна с личния си живот и драмите в него. А и защото си уголеми значително устните, но реши да убеди целия свят, че промяната е станала натурално и няма нищо общо с козметични интервенции и ампули с хиалурон.

И тя като всички останали сестри от клана върти бизнес, като поставя името си на различни неща като червила, сенки, приложения за телефон и т.н. Най-често обаче е споменавана по линия на гаджетата си – все рапъри, покрити от горе до долу с татуировки, които я споменават в неприличен контекст в текстовете на песните си. Всичко това преди да навърши пълнолетие (което в САЩ се случва на 22-я рожден ден).

Сега Кайли отново печели популярност с обявяването на новината, че е бременна. Таткото следва да бъде сегашният ѝ приятел Травис Скот, а бременността е напреднала до степен да се знае пола и според запознати 20-годишната Дженър очаква момиче.

По-интересно е гръмкото ѝ обявление, че след като стане майка, ще изтрие Инстаграм профила си, в който има почти 98 милиона последователи, и ще се скрие изцяло от обществения живот, за да заживее в уединение.

Когато имам вече дете, няма да бъда част от „Инстаграм“. Най-вероятно ще изтрия профила си и просто… не знам, ще изживея живота си. Много ми се иска да имам семейство и да построя своя собствена къща и ферма в каньона в Малибу, където да отгледам децата си. Иска ми се да изхвърля някъде телефона си и да започна да живея“, сподели Кайли.

Тя и семейството ѝ обаче са известни с всичко друго, но не и със скромност или пък криене от камерите, даже напротив. Сестра ѝ Ким до такава степен е показала абсолютно всичко от себе си пред широката общественост, че ако иска да изненада с нещо ново, по-скоро трябва да глътне камерата.

Цялото това заснемане и излъчване на всеки детайл от личния им живот, е донесло на семейството огромно състояние, оценявано на стотици милиони долари и публиката продължава да ламти за още и още парчета от личния им свят. Така че е много слабо вероятно Кайли някога да се откаже от известността си, за да заживее във ферма, особено пък докато е в началото на 20-те си години.

Към момента не е ясно дали появата на бебе ще доведе годежен пръстен и сватба за все още непълнолетното момиче, но със сигурност ако нещо такова се случи, тя ще уведоми на секундата всички.


Повече информация Виж всички